Anamaria Prodan internată de urgenţă!

Anamaria Prodan internată de urgenţă!
De aproape trei zile, Anamaria Prodan se află sub supravegherea medicilor după ce familia a alertat serviciul de ambulanţă la numărul 112. Se pare că diva suferă de o boală rară şi apropiaţii au vrut să o protejeze.

Sub protecţia anonimatului, soţul Prodan ne-a declarat: „A doua zi după meciul cu Steaua am observat că Ana a luat-o razna. Dimineaţa totul era în regulă, chiar a dat un interviu în care spunea că mută Universitatea la Bistriţa, dar, brusc, după- amiază s-a întâmplat ceva şi Ana a început să spună adevărul. Devenise de nerecunoscut, iar seara am hotărât să chemăm salvarea!"

Anterior, medicii fuseseră alertaţi de cercetătorii de la Centrul de monitorizare a seisemelor din Vrancea. „Se ştie că Anamaria Prodan distruge în câteva secunde orice poligraf, iar aparatele de monitorizare a seismelor sunt singurele din ţară care îi fac faţă. Noi chiar folosim declaraţiile doamnei Prodan ca să reglăm aparatele şi începând de luni după-amiază acele lor nu s-au mai mişcat deloc. Am ştiut că s-a întâmplat ceva cu Ana şi am sunat la 112", a afirmat un cercetător.

Medicii s-au declarat neputincioşi în faţa acestei boli, iar familia a hotărât să-i interzică divei orice contact cu presa pentru a nu-şi distruge imaginea.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

 

 

Comenteaza