Anamaria Prodan "nu mai vine în Cluj nici moartă". Nemţii neagă orice implicare a acesteia

Anamaria Prodan
Fanii lui "U" Cluj aşteaptă cu sufletul la gură momentul în care tranzacţia dintre cei doi oameni de afaceri nemţi, Volker Diergardt şi Christopher Obi, pe de-o parte, şi Ioan Mărginean, proprietarul clubului, se va parafa. Până atunci, "Şepcilor roşii" le-a fost oferită informaţia că Anamaria Prodan va reveni în funcţia de preşedinte, fapt ce a tulburat serios apele la Cluj.

 Cu toate astea, reprezentanţii investitorilor au infirmat vehement o colaborare cu AMP. Mai mult, chiar Prodan susţine pe o reţea de socializare că "e prea bună pentru "U" Cluj" şi, în consecinţă, nu va reveni în capitala Transilvaniei.

Informaţia apărută vineri seara în presa centrală de sport, conform căreia Anamaria Prodan va rămâne preşedinte şi după ce echipa va fi preluată de Diergardt şi Obi, i-a înfierbântat pe fanii Universităţii. ZIUA de CLUJ a solicitat o poziţie oficială din partea reprezentanţilor celor doi investitori, care au infirmat orice legătură cu Prodan, despre care au spus că nu o vor coopta în organigramă. "Noi suntem surprinşi de ceea ce a declarat doamna Prodan. O respectăm ca femeie şi ca soţie a domnului Reghecampf, dar nu o cunoaştem şi nu se pune problema unei colaborări. Când am auzit ştirea am avut impresia că azi e 1 aprilie. Cu tot respectul pentru efortul depus de dânsa la «U», proiectul nostru nu o implică", a fost reacţia investitorilor germani.

Mai mult, nici Anamaria Prodan, care dăduse detalii despre afacere în direct la Digisport, nu doreşte să revină la "U". Într-o postare pe pagina de Facebook, fosta conducătoare a "Şepcilor roşii" afirmă că e prea "bună" pentru a reveni la echipa "alb-negrilor", dar se arată dispusă să-l ajute pe Ioan Mărginean să încheie afacerea. "Nu mă întorc în cluj nici moartă. O să-l ajut pe Mărginean până în ultima clipă cu tot ce pot să vândă acest club. În rest nu mă interesează funcţiile de conducere la acest club... sînt mult prea bună pt U ... am rămas în istoria acestui club(în 90 de ani de istorie fără sediu, fără teren de antrenament sau teren de joc) prin performanţă.... echipă formată în 2 săptămâni, locul 5.. în momentul în care am demisionat cu 11 puncte. Repet..la Cluj este o golănie de la A la Z. Acest oraş nu merită această echipă", a postat Anamaria Prodan, pe contul de Facebook, făcând referire la un articol din prosport.ro care, de asemenea, prezenta poziţia unor apropiaţi ai nemţilor care infirmau o eventuală revenire a fostei impresare la "U".

Cea mai aşteptată afacere din ultimii ani la "U" ar trebui să se încheie, conform tuturor informaţiilor, mâine, când la Bucureşti sunt aşteptaţi cei doi investitori germani pentru a semna actele. Aceştia au anunţat prin mai mulţi intermediari că primordiale rămân plăţile către jucători şi angajaţi, plus stingerea datoriilor la stat. Antrenor va fi numit Vasile Miriuţă, iar preşedinte, foarte probabil, va fi instalat un german, persoană de încredere a viitorilor proprietari. Preţul tranzacţiei se ridică la 1,5 milioane de euro.

Comenteaza