"Ando" vrea stadion plin la meciul cu Concordia Chiajna VIDEO

"E un meci de trei puncte, vreau un stadion plin şi atitudinea pe care am avut-o în repriza a doua a meciului cu Petrolul", spune antrenorul CFR-ului, Ioan Andone, înaintea partidei cu Concordia Chiajna. "Feroviarii" mai au doar 3 puncte avns faţă de urmăritoare şi o sigură opţiune în partida de duminică: să învingă.

Liderul CFR a obţinut runda trecută doar o remiză, 1-1 pe terenul Petrolului, iar distanţa faţă de principalele urmăritoare, Steaua şi Dinamo, s-a redus la trei puncte.

Antrenorul Ioan Andone spune că echipa sa va avea şanse reale să câştige duminică, în mecul cu Concordia, dacă va repeta evoluţia din repriza secundă a meciului de la Ploieşti.

"E un meci de trei puncte în care îmi doresc să fie stadionul plin, dacă se poate, să avem aceeaşi atitudine pe care am avut-o în repriza a doua, atitudine, agresivitate, viteză", spune Andone.

Antrenorul "feroviarilor" crede că aducerea arbitrilor străini la derby-urile din Liga I va avea puţine avantaje.

"Un singur câştig e din asta: că nu e presiune asupra arbitrilor. Restul gata, că toată lumea nu mai are ce să comenteze. Acum o să discutăm numai fotbal, sisteme de joc, forma unor jucători. Acuma ce să mai povestim de arbitri? Să vezi ce linişte o să fie, parcă o să văd", spune el.

Andone nu îi va avea la dispoziţie pe fundaşii Lionn şi Camora, suspendaţi, dar nici pe atacantul Kapetanos, menajat. Partida dintre CFR şi Concordia Chiajna e programată duminică, de la ora 19:00, pe arena Dr. Constantin Rădulescu, şi va putea fi urmărită în format livetext pe site-ul ziuadecj.ro.

Reporter: Septimiu Fantea

Operator: Lorant Ersek

Comenteaza