Andone a anulat un antrenament din cauza oboselii accumulate de jucători

Andone a anulat un antrenament din cauza oboselii accumulate de jucători
Formaţia “feroviară” avea programat pentru miercuri un antrenament de la ora 12:30 la baza sportivă CUG, dar jucătorii au avut parte de o mare surpriză: Ioan Andone i-a anunţat că sunt liberi pentru a se odihni, mai ales că urmează un program de meciuri infernal, iar echipa are carenţe mari la pregătirea fizică.

Programul aglomerat, indisponibilităţile şi oboseala acumulată de CFR Cluj îşi pun amprenta asupra pregătirii. Deşi Andone ezită să evidenţieze prea mult problemele pe care le-a găsit la CFR din punct de vedere al pregătirii de iarnă, fotbaliştii sunt epuizaţi fizic şi vor juca din trei în trei zile. Miercuri echipa avea stabilită o sesiune normală de pregătire, de la ora 12:30, pe CUG, însă antrenamentul nu s-a mai ţinut, toţi jucătorii fiind lăsaţi liberi.

Motivul îl explică chiar tehnicianul din Gruia. "Au muncit foarte mult şi chiar dacă a fost miercuri, am considerat că era nevoie de o mică pauză, aşa că le-am dat liber o zi. Nu vreau să vorbesc despre pregătirea care s-a făcut, nu discut de ce era înaintea mea. Nu îmi fac probleme, am fost adus aici ca să iau titlul şi putem reuşi, nu mi-am pierdut speranţa. Eu pot să repar, încerc să repar ce s-a mai greşit, deşi timpul este scurt", a declarat Andone, pentru ZIUA de CLUJ.

CFR Cluj întâlneşte astăzi Ceahlăul Piatra Neamţ, după care va primi miercuri vizita Braşovului, iar sâmbăta următoare va juca cu Dinamo, în Ştefan cel Mare. Până la final, "feroviarii" vor mai juca cu Universitatea Cluj (deplasare), Voinţa Sibiu (acasă), Dacia Mioveni (deplasare) şi Steaua Bucureşti (acasă).

 

 

Etichete
Comenteaza