Andone îi laudă pe Cristea şi Niculescu: "Au caracter!" VIDEO

Andone îi laudă pe Cristea şi Niculescu:
"Claudiu Niculescu are caracter, la fel şi Adrian Cristea", a declarat antrenorul CFR-ului, Ioan Andone, după Dinamo - "U" Cluj 2 la 2.

Este a doua oară într-o singură săptămână când Andone îi laudă pe rivalii de la Universitatea, cu care se va întâlni miercuri în derby-ul Clujului. Sâmbătă, va fi rândul lui CFR să joace contra lui Dinamo, într-un meci care poate lămuri multe necunoscute din lupta pentru titlu.

"Feroviarii" au primit runda trecută o nesperată mână de ajutor din partea rivalei Universitatea, care a remizat în Ştefan cel Mare, scor 2-2. Ioan Andone a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Claudiu Niculescu şi Adrian Cristea, foştii săi elevi de la Dinamo, mai ales că înaintea partidei se zvonea că "U" nu ar vrea să încurce echipa roş-albilor.

"Ce vrea, să se dea la o parte că e naşul acolo? Nimeni nu se dă la o parte în fotbal. Cine se dă la o parte e slab, iar Claudiu Niculescu nu e un antrenor slab. Are caracter, Cristea la fel. E un jucător foarte bun, pe care l-au umilit mulţi suporteri acolo, l-au înjurat. Cred că a fost o chestie de orgoliu a lui", spune Andone.

CFR întâlneşte mâine pe Dinamo, iar Andone spune că Dario Bonetti nu îl poate surprinde cu nimic.

"Întâlnim o echipă care a făcut un egal în ultima etapă şi vrea să ne bată pe noi pentru a intra iar în calculele pentru titlu. Cunosc foarte bine echipa, nu ne pot face foarte multe surprize. E o chestie normală şi nu trebuie să fie suspiciuni", mai spune Andone.

Partida Dinamo Bucureşti - CFR Cluj se joacă mâine la ora 21:45 şi va putea fi urmărită în format livetext pe site-ul ziuadecj.ro. După acest meci, CFR intră în linie dreaptă pentru marele derby cu Universitatea, care va avea loc marţi la ora 21:30 pe Cluj Arena.

Reporter: Septimiu Fantea
Imagine: Lorant Ersek

Comenteaza