Andrea Mandorlini a aterizat la Cluj-Napoca la câteva ore după demisia lui Mutu. A mers direct pe... Cluj Arena

Andrea Mandorlini a aterizat la Cluj-Napoca la câteva ore după demisia lui Mutu. A mers direct pe... Cluj Arena
| Foto: Captură Digi Sport

Andrea Mandorlini (63 de ani) a revenit la Cluj, la câteva ore după ce Adrian Mutu (45 de ani) și-a dat demisia de la CFR Cluj.

 

Deși Andrea Mandorlini a fost demis din funcția de antrenor principal al lui CFR Cluj la finalul lunii ianuarie, acesta a rămas la Cluj-Napoca, iar cei care l-au vrut plecat din Gruia au aflat ce fel de colaborare a semnat acesta cu patronul Nelu Varga. 

Andrea Mandorlini a fost în continuare angajat la echipa din Gruia, chiar și sub comanda lui Adi Mutu ca antrenor principal, lucru confirmat chiar de finanțatorul Neluțu Varga. Italianul ocupa până ieri postul de scouter la CFR Cluj, selectând jucători pentru academie.

Întâmplarea nefericită de la Hunedoara l-a prins pe Mandorlini într-o scurtă vizită în Italia, dar la câteva ore după anunțul demisiei făcut de Adi Mutu, Andrea Mandorlini s-a întors în România, fiind principala soluție pentru a prelua echipa, până la finalul play-off-ului.

Andrea Mandorlini a ajuns la Cluj, iar atunci când a fost întrebat despre posibilitatea de reveni pe banca tehnică a ardelenilor, a răspuns scurt: "Nu e nimic de zis!". Până la eventuala revenire la conducerea primei echipe a lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini a fost să o vadă pe rivala ”U” Cluj. Italianul a fost surprins în tribune la meciul dintre ”U” Cluj și Hermannstadt, din semifinalele Cupei României, potrivit digisport.ro.

”Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici și că avem capacitatea de a ne ridica. Am reușit în trecut, vom reuși ca și acum să ducem mai departe spiritul alb vișiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia și vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Așadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului”, a anunțat clubul CFR Cluj.

Comenteaza