Andrea Mandorlini, înainte de meciul cu Oțelul Galați: "Va fi un meci dificil, dar noi suntem CFR Cluj și vom da totul pentru a câștiga"

Andrea Mandorlini, înainte de meciul cu Oțelul Galați: "Va fi un meci dificil, dar noi suntem CFR Cluj și vom da totul pentru a câștiga"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul "feroviarilor" a ținut să transmită condoleanțe familiei lui Sandu Matei, fostul jucător și conducător al formației din Gruia, decedat recent.

După pauza cauzată de meciuril echipei naționale, CFR Cluj revine la lupta din Superligă, cu un meci împotriva nou-promovatei Oțelul Galați. Andrea Mandorlini a ținut să își laude adversarii, dar și pe Dorinel Munteanu, însă e convins că elevii săi vor face un meci bun. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Îmi doresc să facem un meci bun pentru Sandu Matei, era una dintre persoanele care ținea mult la acest club. Vom vedea cum suntem după pauză, încă avem jucători accidentați, pe care nu i-am recuperat.

E o echipă care în urmă cu mulți ani a fost campioana României, știu că Dorinel Munteanu e un antrenor foarte bun.

Oțelul a făcut un sezon bun, dar noi suntem CFR Cluj și vom da totul pentru a câștiga. Știm că va fi un meci dificil, dar așa va fi și pentru ei", a declarat antrenorul formației din Gruia.

Partida dintre CFR Cluj și Oțelul Galați se va disputa luni, 23 octombrie, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Oțelul!

Comenteaza