Andrei Gorcea a renunțat de la vacanță pentru cantonamentul din Austria: "Mi-am dorit mult să prind pregătirea cu băieții"

Andrei Gorcea a renunțat de la vacanță pentru cantonamentul din Austria: "Mi-am dorit mult să prind pregătirea cu băieții"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tânărul portar al Universității Cluj a decis să revină cât mai repede pe teren după ce a participat la Campionatul European U21.

La capătul unui sezon în care a devenit titular în poarta echipei clujene, Andrei Gorcea a fost convocat la echipa națională de tineret pentru EURO.

Chiar dacă nu a prins niciun minut la turneul final, goalkeeper-ul avea dreptul la câteva zile libere, însă a decis să se alăture mai repede "studenților" în cantonamentul din Austria.

Mai mult, Gorcea e încrezător înainte de startul noului sezon și crede că Universitatea Cluj se poate lupta pentru accederea în play-off-ul Superligii.

"A fost un stagiu bun, am avut amicale cu echipe bune și important e că am revenit sănătoși. Arătăm din ce în ce mai bine, echipa se încheagă încet. Am avut doar două zile de vacanță, mi-am dorit mult să revin și să prind pregătirea cu băieții.

Mi se pare că suntem o echipă mai bună decât anul trecut și sperăm să începem bine campionatul. Ne-am propus obiective mai mari și cred că ne vom clasa pe o poziție mai bună, ne dorim să atacăm play-off-ul", a declarat portarul.

În stagiunea precedentă, Andrei Gorcea a strâns 30 de meciuri în Superligă și Cupa României, iar în 15 dintre acestea nu a primit gol.

Comenteaza