Andrei Pițian speră să obțină toate punctele împotriva fostei sale echipe

Andrei Pițian speră să obțină toate punctele împotriva fostei sale echipe
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul central al Universității Cluj va avea șansa de a se duela cu formația pentru care a evoluat în precedentele sezoane.

Transferat de "studenți" chiar de la Chindia Târgoviște, Andrei Pițian speră la un succes contra fostei sale echipe, care să ofere Universității Cluj șansa de a evolua și în stagiunea următoare în Superligă. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"E un meci foarte important pentru toți, poate cel mai important al sezonului. Toată munca noastră din acest an e pusă într-un singur joc în care sperăm să reușim să câștigăm și să îndepărtăm orice emoție.

E ultimul joc pe teren propriu, avem față de suporteri obligația de a termina cu o victorie pentru a-i răsplăti pentru tot acest sezon. Doar asta avem în gând, să reușim să câștigăm.

Nu vom juca la egal, suntem Universitatea Cluj și faptul că avem atât de mulți suporteri în spate ne obligă. Consider că avem un plus de experiență față de Chindia, clubul și istoria ne obligă să facem diferența în favoarea noastră", a declarat fundașul echipei clujene.

Jocul dintre "studenți" și Chindia Târgoviște se va disputa sâmbătă, 13 mai, de la 19:00, pe Cluj Arena. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Chindia!

Comenteaza