Şansele de finală ale „U"-BT atârnă de un fir de păr, dar Ţenter e optimist. „Putem să întoarcem această serie"

Şansele de finală ale „U
Baschetbaliştii de la „U"-BT joacă miercuri, la Cluj, cu CSM Oradea. Disputa din semifinalele campionatului se reia de la scorul de 2-0 pentru bihoreni.

„U"-BT speră la finală, dar şansele echipei clujene nu arată foarte bine. Dubla înfrângere la Oradea, de săptămâna trecută, obligă formaţia antrenată de Marcel Ţenter să câştige toate cele trei meciuri rămase, două pe teren propriu şi unul în deplasare, ceea ce pare mai degrabă un vis.

71-72 şi 61-67 au fost scorurile înregistrate de „U"-BT cu CSM CSU Oradea. În primul meci, o aruncare a lui Miroslav Todic ar fi putut răsturna scorul, dar mingea nu a vrut să intre în inel.

Chiar şi aşa, antrenorul Marcel Ţenter se arată optimist şi spune că echipa sa are capacitatea de a întoarce situaţia în confruntarea cu CSM Oradea. Aşa cum se cunoaşte, în sferturile de finală şi semifinalele din play-off se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri".

„Suntem conştienţi că Oradea are prima şansă, însă noi avem încredere în ceea ce facem, echipa aceasta a dovedit că, de fiecare dată când a fost presiune, a rezistat şi nu numai că a rezistat, dar a reuşit să facă rezultat.

Va fi un meci foarte greu mâine, eu mă aştept să îl câştigăm, putem să îl câştigăm, putem să întoarcem această serie. Toată lumea din staff şi din echipă crede că avem ceea ce ne trebuie pentru ca să câştigăm meciurile pe care trebuie să le câştigăm şi asta vom încerca să facem mâine.

Ştiu că vom avea 6.000 de oameni în jurul nostru şi ştiu că această echipă are putere. Vrem să jucăm bine şi vrem să ne bucurăm de o victorie miercuri, vrem să arătăm fanilor noştri că au o echipă valoroasă, cu care ne putem califica în finală", a declarat Ţenter.

Un singur accidentat are formaţia gazdă, dar care cântăreşte greu: Branko Jorovic nu a putut fi recuperat după accidentarea de la genunchi nici pentru seria cu bihorenii.

Bilete la acest meci se mai pot cumpăra, miercuri, între 10.00 şi 20.45, la casa de bilete a Sălii Polivalente, sau online, pe platforma www.polivalentacluj.ro. Un bilet costă 20 de lei.

Meciul „U"-Banca Transilvania - CSM CSU Oradea va avea loc miercuri, 11 mai, ora 19:45, la Sala Polivalentă.

Comenteaza