Video Ante Roguljic, mesaj în limba română după ce s-a alăturat "studenților": "Sunt foarte fericit că am ajuns la U Cluj"

Ante Roguljic, mesaj în limba română după ce s-a alăturat "studenților": "Sunt foarte fericit că am ajuns la U Cluj"
| Foto: facebook.com/UCVOficial

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani a fost împrumutat până la finalul sezonului de la CS U Craiova.

Ajuns pe lista neagră în Oltenia, Ante Roguljic a fost imediat "pescuit" de Universitatea Cluj, așa cum s-a întâmplat cu mai mulți jucători în ultima perioadă. Croatul se declară încântat de posibilitatea de a juca în alb și negru și a spus câteva cuvinte imediat după ce s-a alăturat "studenților".

"Salut suporterii Universității! Sunt foarte fericit că am ajuns la U Cluj. Ne vedem pe stadion. Haide U!", e mesajul transmis de Roguljic în limba română.

Crescut în țara natală de NK Omladinac și Adriatic Split, mijlocașul a ajuns la 16 ani la RB Salzburg, unde a evoluat mai mult pentru satelitul FC Liefering. Au urmat împrumuturi la Hajduk Split, Admira Wacker, FC Wacker, iar în 2017 a ajuns în Cipru, la Pafos, de unde a trecut în Slovacia, la Trencin, în 2018.

Din 2021 evoluează în România, pentru CS U Craiova, formație în tricoul căreia a strâns 69 de prezențe, a înscris de 10 ori și a oferit 4 pase decisive.

Comenteaza