Antonio Conceicao îndeamnă la calm după victoria cu FCSB: “Primul loc e important pentru noi, ne motivează, dar campionatul va începe în play-off ”

Antonio Conceicao îndeamnă la calm după victoria cu FCSB: “Primul loc e important pentru noi, ne motivează, dar campionatul va începe în play-off ”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR s-a impus pe terenul vicecampioanei, scor 2-0 și s-a distanțat la șase puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat.

După un nou joc în care a urmărit obținerea punctelor și nu spectacolul, formația din Gruia a terminat anul așa cum l-a început, pe primul loc. Sub comanda lui Toni Conceicao, clujenii au ajuns la 14 meciuri consecutive fără înfrângere și opt victorii la rând în deplasare. Cu toate acestea, antrenorul portughez a fost reținut în declarații, la finalul partidei cu FCSB.

“Echipa a făcut un joc bun. Asta e munca jucătorilor. Am vorbit de luna trecută că jucătorii fac antrenamente foarte bune, concentraţi, cu ambiţie. Am câştigat, am meritat să câştigăm, dar avem un drum lung. Campionatul va începe în play-off, nu în campionatul regulat. Primul loc e important pentru noi, ne motivează, ne dă încredere, e bine pentru jucători. E important că plecăm în vacanţă liniştiţi, am făcut o performanţă bună pentru club, pentru noi. E un viitor greu. Toate echipele în iarnă vor face achiziţii”, a spus Conceicao, pentru Telekom Sport.

Pentru CFR Cluj urmează pauza competițională, campionatul Ligii 1 urmând să se reia în lluna februarie.

Comenteaza