Antonio Conceicao îndeamnă la concentrare înaintea partidei cu Dunărea Călărași: “Jucătorii trebuie să conștientizeze că meciul va fi foarte dificil”

Antonio Conceicao îndeamnă la concentrare înaintea partidei cu Dunărea Călărași: “Jucătorii trebuie să conștientizeze că meciul va fi foarte dificil”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana primește vizita nou-promovatei, care i-a pus probleme la începutul campionatului și care a eliminat-o pe FCSB din Cupa României.

CFR Cluj trece, din nou, printr-o perioadă bună. “Feroviarii” au șapte meciuri fără înfrângere în campionat și conduc clasamentul Ligii 1. Jocul este unul care dă speranțe, în special după victoria 5-1 pe terenul celor de la FC Botoșani. Cu toate acestea, Antonio Conceicao face apel la concentrarea elevilor săi îniante duelului cu Dunărea Călărași.

Antrenorul CFR-ului a prefațat partida cu nou-promovata. “Sunt mulțumit de ceea ce au făcut jucătorii în ultimele săptămâni. Chiar dacă am avut o perioadă cu meciuri foarte grele. Atitudinea lor foarte bună a dus la rezultate foarte bune, însă vom munci în continuare pentru a obține rezultate pozitive. Jocul va fi unul foarte greu, am făcut toată săptămâna apel la jucători, care trebuie să conștientizeze că meciul e foarte dificil, însă dacă nu vom avea atitudinea pe care am avut-o în ultimele meciuri vom avea probleme.

Trebuie să abordeze partida cu curaj, cu personalitate pentru a obține o victorie. În săptămâna aceasta, la antrenamente, i-am simțit pe jucători concentrați, cu o atitudine foarte bună și asta mă face să cred că vor fi la fel și în meciul de mâine. Eu îmi doresc să fiu încă aici și la ultima etappă de campionat și să fim și atunci și pe primul loc. Mă bucură foarte mult că ne-am îmbunătățit jocul și asta îmi dă speranțe pentru viitor”, a declarat Conceicao înaintea partidei.

Meciul dintre CFR Cluj și Dunărea Călărași va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul din Gruia.

 

Comenteaza