Antrenament cu juniorii înainte de meciul împotriva Coronei Braşov

Antrenament cu juniorii înainte de meciul împotriva Coronei Braşov
Echipa antrenată de Mihai Teja a jucat ieri un meci-şcoală împotriva grupei de juniori A a clubului, în pregătirea partidei cu Corona Braşov, de luni, extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Aşa cum era de aşteptat, echipa mare a învins fără probleme, scor 4-1, iar golurile au fost marcate de Abrudan, Lemnaru, Rilke şi Calcan, anunţă site-ul oficial al clubului. Golul „studenţilor" mici i-a aparţinut lui Octavian Ursu, un jucător care a apucat să debuteze în Liga I în acest sezon. Pentru „studenţi", meciul cu Corona Braşov, de luni, este primul după trei săptămâni de pauză forţată. „U" trebuia să întâlnească Steaua Bucureşti în etapa a 14-a, dar partida a fost amânată din cauza „barajului" dintre România şi Grecia, pentru calificarea la Cupa Mondială, ratat între-timp de „tricolori".

Profitând de perioada de întrerupere, clujenii au disputat două partide amicale, 4-0 cu FC Zalău şi 2-1 cu ASA Târgu Mureş, pregătindu-se pe plan local, după ce cantonamentul de la Băile Felix a fost amânat în ultimul moment.

Meciul cu braşovenii de la Corona, extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării, se va juca luni, de la ora 18:30, în direct la Digisport.

 

Etichete
Comenteaza