Antrenament reușit înainte de Rennes. Victorie mare pentru CFR Cluj în derby-ul cu Craiova

Antrenament reușit înainte de Rennes. Victorie mare pentru CFR Cluj în derby-ul cu Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa pregătită de Dan Petrescu a reușit să se impună împotriva ocupantei locului al treilea din Liga 1, scor 2-0 și se menține pe prima poziție în clasament.

Deși oaspeții au început ofensiv jocul din Gruia, prin ocazia lui Zakaric, CFR a fost echipa care a dominat prima repriză. “Feroviarii” au preluat inițiativa, iar Susic a avut prima ocazie de a marca, dar șutul său a trecut peste poară. Cea mai mare oportunitate a clujenilor a venit la jumătatea reprizei, dar Costache și mai apoi Hoban au ratat șansa de a-l învinge pe Pigliacelli.

Până la finalul reprizei, trupa lui Dan Petrescu a controlat jocul, însă la pauză tabela indica 0-0. La revenirea de la cabine, tot CFR-iștii au fost mai activi, însă fără să amenințe serios poarta craiovenilor. După mai bine de o oră de joc, oaspeții au avut o șansă bună de a marca, cauzată de o ieșire greșită a lui Arlauskis.

Totuși, lituanianul s-a redresat și și-a salvat echipa. “Feroviarii” au răspuns câteva minute mai târziu, când Păun i-a pasat lui Traore, care a reușit să deschidă scorul dintre fundașii adverși. Proaspăt intrat în locul ivorianului, Billel Omrani a reușit să înscrie și să decidă soarta partidei. Astfel, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 și rămâne pe prima poziție în Liga 1.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Vinicius, Camora – Itu (Păun ‘27), Hoban, Culio – Costache, Traore (Omrani ‘73), Pereira (Djokovic '87)

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa (Kelic ‘65), Acka, Vătăjelu – Mățel, Cicâldău, Cosic – Zakaric (Bărbuț '80), Ivan, Mihăilă (Fortes ‘55)

Pentru clujeni urmează un duel european, de data aceasta împotriva lui Rennes. Partida e programată joi, de la ora 22:00.

Comenteaza