Antrenorul CFR-ului, încântat de internaționalul de tineret ajuns în Gruia: "E un jucător pentru prezent, dar și pentru viitor"

Antrenorul CFR-ului, încântat de internaționalul de tineret ajuns în Gruia: "E un jucător pentru prezent, dar și pentru viitor"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Andrea Mandorlini a vorbit despre sosirea lui Ziv Morgan, cel care a participat alături de selecționata Israelului la EURO 2023.

CFR Cluj a căutat întăriri pentru compartimentul defensiv, după plecările lui Burcă și Yuri, dar și după accidentarea lui Matija Boben, cel care a apucat să joace doar 14 minute în partida de debut. Formația din Gruia a găsit rapid soluții, iar Ziv Morgan și Anton Kresic au fost deja prezentați.

Cu cel de-al doilea Mandorlini a mai lucrat la Cremonese și Padova și a dezvăluit care sunt calitățile sale, însă italianul a vorbit la superlativ și despre fundașul israelian, care a participat alături de naționala țării sale la EURO U21 2023, unde a ajuns până în semifinale.

"Morgan a ajuns deja, s-a antrenat cu noi. E un jucător tânăr pe care l-am urmărit. Este polivalent, poate juca pe mai multe posturi, poate juca fundaș stânga, fundaș central, în sistemul cu 3. E un jucător pentru prezent, dar și pentru viitor. Aveam nevoie de un fundaș de picior stâng", a explicat Mandorlini.

În stagiunea precedentă, Ziv Morgan a oferit două pase decisive în 27 de apariții în campionat pentru Ironi Kiryat Shmona, însă nu a putut împiedica retrogradarea echipei la care s-a format.

Comenteaza