Antrenorul CFR-ului speră să îl poată păstra pe Yeboah: "E un jucător care îmi place"

Antrenorul CFR-ului speră să îl poată păstra pe Yeboah: "E un jucător care îmi place"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Andrea Mandorlini a dezvăluit că nu a fost informat despre vreo ofertă sosită pe adresa clubului din Gruia pentru ghanez.

Deși în a doua jumătate a stagiunii precedente nu a impresionat, Emmanuel Yeboah a atras atenția în cadrul Cupei Africii U23, competiție al cărei golgheter a fost. Mai multe cluburi din Statele Unite ale Americii, dar și Hoffenheim, echipă din Bundesliga, și-au manifestat intereseul pentru atacant.

Andrea Mandorlini susține că nu a fost informat despre vreo ofertă sosită pe adresa CFR-ului pentru Yeboah și își dorește să îl aibă în cotinuare în lot pe ghanez. Mai mult, antrenorul l-a lăudat pe atacant și consideră că poate evolua din punct de vedere tehnic.

"Nu știu nimic despre asta. El a venit doar de câteva zile. Este un jucător tânăr, care a marcat câteva goluri la naționala Ghanei.

Nu știu nimic despre transfer, trebuie întrebați cei din conducere. E un jucător care îmi place, are un fizic bun, e puternic și poate crește din punct de vedere tehnic", a spus Mandorlini.

În sezonul trecut, Emmanuel Yeboah a marcat 3 goluri și a oferit 3 pase decisive în 48 de apariții pentru CFR Cluj.

Comenteaza