Antrenorul lui Lazio a răbufnit la conferința de presă: Gazonul din Gruia a fost IMPRACTICABIL. Lipsă de respect pentru fotbal

Antrenorul lui Lazio a răbufnit la conferința de presă: Gazonul din Gruia a fost IMPRACTICABIL. Lipsă de respect pentru fotbal

La conferința de presă de după meciul dintre CFR Cluj şi Lazio Roma, încheiat cu scor 0-0, anternorul italienilor, Maurizio Sarri, a avut un discurs furibund la adresa calităţii terenului din Gruia.

Lazio s-a ales doar cu o remiză de pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 0-0 (1-0 la general), în cadrul play-off-ului pentru optimile Conference League. Însă antrenorul italienilor, Maurizio Sarri, a răbufnit la finalul meciului cu CFR Cluj. 

Tehnicianul celor de la Lazio s-a arătat extrem de deranjat de calitatea gazonului de pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca şi a transmis că starea terenului arată gradul de respect al cluburilor faţă de fotbal şi faţă de proprii jucători. 

"Meciul a fost imposibil de jucat, așa că ne-am descurcat într-un sport similar fotbalului, pentru că nu a fost fotbal, și am ținut de rezultat. Terenul a fost impracticabil.

Când mâ gândesc la UEFA, mă gândesc la respect. Dar cei de acolo nu au niciun respect pentru fotbal și pentru jucători, din moment ce aprobă disputarea meciurilor pe astfel de terenuri.

A fost un sport cu mici urme de fotbal. Ne pare rău că nu am câștigat", a spus Sarri, conform Corriere dello Sport, citat de digisport.ro.  

Comenteaza