Antrenorul Predrag Badnjarevici pleacă de la BC Timişoara

Antrenorul Predrag Badnjarevici pleacă de la BC Timişoara
Vicecampioana României la baschet masculin BC Timişoara a anunţat astăzi că s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul sârb Predrag Badnjarevici, care a condus echipa în două finale în acest an, în Liga Naţională şi Cupa României.

"Am căzut de acord cu domnul Badnjarevici să întrerupem colaborarea. Nu este momentul cel mai fericit pentru o schimbare, dar sperăm să facă bine echipei. Îi mulţumesc pentru tot realizările sale sub culorile clubului nostru", a declarat preşedintele BC Timişoara, Leontin Demaio.

La rândul său, tehnicianul Badnjarevici a precizat că est foarte mulţumit de ceea ce a realizat la echipa timişoreană: "În general, sunt foarte satisfăcut de ceea ce am realizat la Timişoara, de modul cum au lucrat jucătorii. Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a creşte nivelul baschetului şi pentru a crea un renume clubului. Aşa cum le-am spus şi băieţilor, le doresc să aibă rezultate cât mai bune şi să lupte pentru obiectivele din acest sezon".

Badnjarevici a condus echipa bănăţeană în 70 de meciuri oficiale, dintre care 14 în cupele europene (Liga Balcanică în sezonul trecut şi FIBA Eurochallenge, în actuala stagiune). Parcursul slab din FIBA Eurochallenge, cu o victorie şi trei eşecuri consecutive, par a sta la baza deciziei conducerii.

Echipa va fi condusă în următorul meci, cel de sâmbătă, în deplasare, cu SCM Craiova, de antrenorul secund Srdjan Jovanovici.

Conducerea BC Timişoara a mai precizat că face toate demersurile pentru a instala în cel mai scurt timp un antrenor principal.

 

Etichete
Comenteaza