Antrenorul "şepcilor roşii", încrezător în şansele de reuşită în meciul cu Concordia Chiajna: "terenul sintetic nu ne dezavantajează"

Antrenorul
Cu doar trei zile înainte de meciul dintre "U" Cluj şi Concordia Chiajna, antrenorul alb-negrilor, Mihai Teja, este încrezător în şansele de reuşită ale echipei sale.

"Întâlnim un adversar destul de bun, dorim să câştigăm acest joc, nu cred ca ne dezavantajează faptul că jucăm pe teren sintetic, pentru că toate echipele trebuie să joace pe acest teren. Terenul sintetic e mult mai greoi, dar ajung două antrenamente ca să te adaptezi pe un astfel de teren. Cred că vom face faţă cu brio. Cei de la Chiajna încă se mai caută şi nu e uşor să te adaptezi la fotbalul românesc", a declarat Teja, într-o conferinţă de presă.

Totodată, antrenorul "U" Cluj a vorbit şi absenta portarului Robert Veselovsky, respectiv despre reproşurile aduse din cauza faptului că ar ţine antrenamentele închise.

"Cred că Veselovsky va fi înlocuit cu brio. Încă nu m-am gândit la echipa la care va evolua, mi s-a părut un atac letal al celor de la Dinamo. Nu prea suntem mulţumiţi de înfrângere. Tot timpul obişnuiesc să fac un amical în cursul săptămânii, pentru jucătorii care nu evoluează. Niciodată nu am închis niciun antrenament, dar nu e liber decât 15 minute", a explicat Teja.

În ceea ce îl priveşte pe atacantul de culoare, Johathan, abia sosit de la Real Sociedad II, va avea o perioadă de 10 zile să îl convingă pe tânărul tehnician.

Referitor la problemele din apărare, fundaşul Ninu a făcut unele precizări: " Va fi mult mai greu decât pe un teren normal, dar dacă noi facem totul să câştigăm acest meci nu cred că vom avea probleme. Îmi place foarte mult la Cluj, m-am adaptat repede şi sper să ajungem cu Clujul mai sus, nu doar să ne batem la retrogradare. Pe Neag îl ştiu demult. Este de un an jumate de când sunt şi eu aici, doar că n-am jucat împreună în meciuri oficiale, asta e altceva. Şi în amicale şi la antrenamente exersăm. Am făcut nişte greşeli individuale."  

Meciul între Concordia Chiajna şi "U" Cluj va avea loc luni, 11 august, de la ora 18:30.

Comenteaza