Foto Antrenorul Slaviei a identificat pericolul din tabăra CFR-ului: “Jucătorii de bandă sunt foarte buni”

Campioana Cehiei a sosit la Cluj și e gata pentru duelul din play-off-ul Ligii Campionilor, împotriva formației conduse de Dan Petrescu.

Trupa din Gruia are parte de cel mai complicat adversar al sezonului, echipa românilor Stanciu și Băluță. Campionii se vor înfrunta cu o formație ce a ajuns până în sferturile Europa League în sezonul trecut și a făcut victime celebre pe parcurs, precum Zenit sau Sevilla. Totuși, cehii se tem la rândul lor de echipa lui Dan Petrescu, în special după dubla cu Celtic.

Antrenorul cehilor, Jindrich Trpisovsky a vorbit despre punctele forte ale clujenilor. “Echipa CFR-ului este plină de experiență și a reușit să elimine echipa importante până acum. Clujenii nu prea pierd posesia mingii. Orașul este unul frumos și sunt bucuros că vremea va fi bună la ora jocului. Stanciu și Băluță mi-au vorbit despre Deac și despre toți jucătorii din benzi. Mă aștept ca Stanciu să marcheze în fiecare meci. El este obișnuit cu mediul de aici și probabil va face un meci bun.

Știm cam care jucători vor juca. Vom decide totuși după antrenamentul de azi, când vom finaliza lista. Stanciu și Băluță au fost singurii din echipă care a spus că va câștiga CFR-ul și m-am consultat cu ei în privița adversarului. Poate este cel mai important joc al toamnei pentru noi.

Mâine va fi o altă discuție după meci, după ce vom vedea ce se va întâmpla. CFR Cluj are o intensitate bună a jocului. Ei au înscris trei goluri în ultimele 20 de minute în Scoția. Jucătorii de bandă sunt foarte buni. Totuși, întreaga echipă ar putea fi remarcat”, a declarat tehnicianul.

Tomas Soucek, cel mai valoros jucător al Slaviei și-a completat antrenorul. “La început calificarea CFR-ului a fost o surpriză, însă victoria din meciul cu Celtic a fost meritată. Cu toții dorim să ajungem cât mai departe în cupele europene și să îmbunătățim performanțele din sezoanele trecute. Ca și echipă avem o experiență mare și credem că ne vom califica. Jocul nostru s-a schimbat, în ultimele șase meciuri am primit doar un gol și totul merge excelent”, a spus mijlocașul.

Partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga se va disputa mâine, de la ora 22:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza