Antrenorul Universității Cluj avertizează înaintea deplasării la Galați: "Prevăd un joc de luptă, echipa mai inspirată va câștiga"

Antrenorul Universității Cluj avertizează înaintea deplasării la Galați: "Prevăd un joc de luptă, echipa mai inspirată va câștiga"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Toni Petrea a prefațat partida din etapa cu numărul 5 a sezonului regulat al Superligii, rundă în care "studenții" întâlnesc o formație recunoscută pentru stilul agresiv și organizarea defensivă.

După remiza de la Mediaș contra celor de la Dinamo, scor 1-1, Universitatea Cluj se duelează și în runda a 5-a cu o nou-promovată. "Studenții" vor întâlni Oțelul, la Galați, iar Toni Petrea avertizează înaintea partidei.

Antrenorul consideră că jocul va fi unul dificil și a lăudat prestația gălățenilor din primele etape, când elevii lui Dorinel Munteanu au făcut față cu brio unor echipe mult mai bine cotate din Superligă. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Ne așteaptă o deplasare lungă, un meci greu, cu o echipă foarte arțăgoasă. E o echipă care stă foarte bine în teren, se luptă pentru fiecare minge, e normal să fie așa, au preluat din filosofia antrenorului. Vor avea parte și de susținerea publicului și trebuie să ne ridicăm la nivelul partidei, din punct de vedere al efortului, atitudinii și determinării.

Prevăd un joc de luptă, în care echipa mai inspirată va câștiga. Sper să fim noi cei care ne vom bucura. Au avut un program dificil, cu adversari mai bine cotați, dar s-au descurcat destul de bine. Sunt o echipă care se apără bine, închid bine spațiile.

Cred că vor dori mai mult de la acest joc și poate se vor deschide, iar noi vom reuși să profităm. Suntem o echipă, câștigăm împreună și pierdem împreună. Sper să remediem din mers ce nu a funcționat pentru că am primit destul de multe goluri.

Trebuie să fim mai bine organizați, mai atenți. Vreau să avem omogenitate, să fim o echipă care să cunoască bine ceea ce trebuie să facă. Poate vor apărea 2-3 jucători noi, dar încă nu sunt decis. Contează din punct de vedere moral să învingem, sunt importante și punctele.

La început când echipele încă nu sunt așezate e important să acumulezi cât mai multe puncte. Trebuie să fim pragmatici și să încercăm să profităm de fiecare ocazie pe care o avem", a declarat tehnicianul.

Toni Petrea se gândește să schimbe jucătorul U21

În primele etape ale noului sezon, Ianis Stoica a reprezentat principala soluție pentru jucătorul eligibil U21. Cu toate acestea, prestațiile sale au fost mai mult decât modeste, spre nemulțumirea fanilor, iar Toni Petrea se gândește să încerce și alte opțiuni.

"Avem 3 variante pentru poziția U21. Le-am spus-o și lor, vor juca în funcție de randamentul pe care îl dau în meci și la antrenamente. Vom vedea la ora jocului, nu sunt decis încă pentru această poziție", a explicat antrenorul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați este programată sâmbătă, 12 august, de la 18:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Oțelul!

Comenteaza