Antrenorul Universității Cluj, dezamăgit profund după un nou eșec la Galați: "Ceva nu este în regulă"

Antrenorul Universității Cluj, dezamăgit profund după un nou eșec la Galați: "Ceva nu este în regulă"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ioan Ovidiu Sabău nu și-a putut ascunde dezamăgirea după ce elevii săi au fost învinși a doua oară în mai puțin de o săptămână de Oțelul.

Universitatea Cluj a fost din nou învinsă la Galați, de această dată în play-out-ul Superligii, scor 0-1. La finalul partidei, tehnicianul "studenților" s-a declarat dezamăgit și a anunțat că va încerca să găsească soluții pentru a ieși din pasa proastă pe care echipa clujeană o traversează.

"Ar fi fost greu să câștigăm astăzi, dar când nu câștigăm duelurile și nu ai curaj să ataci spațiile, nu poți să ai prea multe pretenți. Am ajuns cu puțini jucători în careu. Astăzi nu am fost proaspeți.

Este o situație care nu este ușoară, dar mai multe nu pot spune. Situația este delicată, nu disperată. Sunt aici ca să găsesc soluții și trebuie să schimbăm ceva, să avem foame de fotbal.

Astăzi am fost nemulțumit, dar nu am putut mai mult. Nu sunt supărat pe jucători. Am fost obosiți și nu am avut ritm, deși am schimbat câțiva jucători. Ceva nu este în regulă", a spus antrenorul, potrivit Digisport.

După o serie de 10 jocuri consecutive fără înfângere, în campionat și Cupa României, Universitatea Cluj a ajuns la trei eșecuri la rând în cele două competiții interne.

Comenteaza