Apostu, spectator pe Allianz Arena, analizează meciul pentru ziuadecj.ro: Jucătorii au fost prea timoraţi

Apostu, spectator pe Allianz Arena, analizează meciul pentru ziuadecj.ro: Jucătorii au fost prea timoraţi
Jucătorii clujeni au fost prea timoraţi de faptul că joacă acasă la o mare campioană. Acesta a fost principalul motiv pentru care bavarezii au reuşit să întoarcă partida de la 0-1 şi să câştige în final, iar clujenii să comită greşeli, consideră primarul Sorin Apostu, care a văzut partida “pe viu”, pe Alllianz Arena.
“Am trăit partida la fel ca dumneavoastră şi m-am bucurat că pe tabelă a fost afişat Bayern - Cluj, astfel încât Clujul a intrat încă o dată în atenţia tuturor. M-am bucurat că a amuţit tot stadionul la 0-1, m-aş fi bucurat să rămână aşa până la final”, a povestit primarul Sorin Apostu, pentru ziuadecj.ro.

Prezent la meci alături de prefectul Florin Stamatian şi de viceprimarul Laszlo Attila, Apostu consideră că timorarea a fost cea care a permis germanilor să întoarcă rezultatul:

“Jucătorii au fost prea timoraţi de faptul că joacă acasă la o mare campioană. Au vrut să facă totul cât mai bine şi de-aia au făcut greşeli", a punctat edilul Clujului.

Primarul s-a aflat pentru prima oară pe Allianz Arena şi a remarcat modul în care este organizat stadionul. Sorin Apostu s-a întâlnit la Munchen şi cu omologi din administraţia locală, însă nu a detaliat despre ce a discutat cu aceştia.

CFR Cluj a fost învinsă ieri de Bayern Munchen, în deplasare, cu 3-2, într-un meci din cadrul grupei E a Ligii Campionilor.

Vezi cine a invitat la Munchen oficialităţile clujene şi ce au vizitat acestea.

Comenteaza