Arieşul Turda, la un pas de excluderea din Liga a II-a

Arieşul Turda, la un pas de excluderea din Liga a II-a

Arieşul Turda se află pe “lista neagră” a formaţiilor ameninţate cu eliminarea din campionatul Ligii a II-a din cauza restanţelor financiare către foştii jucători. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a anunţat ieri că turdenii sunt excluşi din cauza restanţelor către jucători, dar pot fi readmişi azi dacă fac dovada reeşalonării plăţilor. Preşedintele de onoare al Arieşului, Virgil Blasiu, a dat asigurări că Turda va continua în eşalonul doi.

“Regulamentul Disciplinar raportat la art. 40 alin. 1 lit. d) şi j) din ROAF (Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice - n. red), hotărăşte admiterea sesizărilor formulate de Secretariatul General şi dispune neparticiparea următoarelor cluburi în campionatul 2010 - 2011, pentru neîndeplinirea condiţiilor de participare: Farul Constanţa, FC Baia Mare şi Arieşul Turda”, se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF. La fel ca şi colegele de suferinţă, turdenii au intrat în impas financiar şi nu au reuşit, în sezonul trecut, să-şi plătească jucătorii.

Preşedintele de onoare al Arieşului, Virgil Blasiu, a spus că a ajuns la un acord cu fotbaliştii care au sesizat FRF, în număr de “15-20”, şi că urmează ca azi să prezinte Federaţiei actele doveditoare. “Sunt vreo 15-20 de jucători care nu au fost plătiţi şi care şi-au depus memorii pentru recuperarea banilor. Federaţia nu a fost înştiinţată că noi am ajuns la un acord cu ei pentru reeşalonarea datoriilor. Mâine (azi - n. red) vom fi la Federaţie pentru a demonstra acest lucru prin acte şi totul va intra în normal. Arieşul va participa în Liga a II-a”, ne-a declarat Virgil Blasiu.

Arieşul Turda va întâlni pe FC Bihor în prima etapă a ligii secunde, programată pe 28 august.

Etichete
Comenteaza