Arlauskis rămâne la CFR Cluj până la finalul sezonului

Arlauskis rămâne la CFR Cluj până la finalul sezonului

Portarul lituanian, Giedrius Arlauskis, a decis să își prelungească înțelegerea cu gruparea din Gruia pentru încă o lună, până la finalul campionatului, după care va merge la noua sa echipă, Al-Shabab, scrie GSP.ro.

Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, poate sta liniștit. Giedrius Arlauskis (32 de ani) va rămâne încă o lună la CFR Cluj pentru a se bate la campionat. Lituanianul, ajuns deja la o vârstă înaintată, a obținut un contract mai bun în țările arabe și va pleca după trei ani de la CFR.

Două titluri de campion și o Supercupă a României a cucerit Arlauskis cu CFR Cluj. în România, portarul lituanian a mai fost campion și cu FCSB și Unirea Urziceni, și mai are o Cupă a României cu actuala vicecampioană.

”Înaintea meciului, mi-a spus că-mi va da un răspuns săptămâna viitoare dacă va prelungi sau nu cu noi. Dacă Arlauskis pleacă, ne va fi foarte greu pe acest final de sezon. Mai sunt cinci meciuri, dar nici nu-l poți ține pe om dacă are ofertă”, a spus Dan Petrescu, după meciul de duminică seară.

Comenteaza