Artean, convins că a făcut alegerea bună când a semnat cu CFR: "Îmi place foarte mult ce se întâmplă aici"

Artean, convins că a făcut alegerea bună când a semnat cu CFR: "Îmi place foarte mult ce se întâmplă aici"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani este cu gândul și la un posibil debut la echipa națională a României.

Plecat de la Farul Constanța la început de 2024, Andrei Artean a rezistat mai puțin de jumătate de an în Cipru, iar în perioada de mercato a revenit în Superligă, la CFR Cluj. Mijlocașul e convins că a făcut alegerea corectă când s-a alăturat "feroviarilor".

Mai mult, Artean crede că evoluțiile sale în tricoul vișiniu i-ar putea aduce și debutul la echipa națională, din lotul căreia a făcut parte pe finalul campaniei pentru EURO 2024, însă nu a apucat să prindă vreun minut.

"Cred că m-am acomodat foarte bine, am venit cu multă încredere aici. E un privilegiu să fiu antrenat de Dan Petrescu, am fost antrenat și de Gică Hagi, iar asta m-a făcut să vin aici.

Îmi place foarte mult ce se întâmplă aici. Orice jucător își dorește să fie la echipa națională. Nu mi-a plăcut ce am găsit în Cipru și de asta m-am întors, e cu totul altceva aici", a declarat mijlocașul.

În primele două meciuri ale noului sezon din Superligă, Andrei Artean a jucat 170 de minute și are șanse mari de a fi o piesă importantă în linia mediană a vicecampioanei.

Comenteaza