Asociaţia Şepcile Roşii ajută Rapidul

Asociaţia Şepcile Roşii ajută Rapidul
O parte din susţinătorii Universităţii Cluj, cei care fac parte din ”Asociaţia Şepcile Roşii 1919”, au donat suma de 500 de lei suporterilor giuleşteni, care doresc să facă apel la Tribunalul Sportiv de la Laussane împotriva deciziei luate de Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal, care nu a acordat echipei Rapid Bucureşti dreptul de a promova în prima ligă.

"Constatăm că, în ultimii ani, cluburile mari din România se prăbuşesc sub loviturile cinice ale celor care conduc fotbalul românesc. Istoria şi tradiţia au devenit concepte banale în accepţiunea acestor personaje pentru care contează doar interesul momentan care, în majoritatea cazurilor, s-a dovedit a fi exclusiv material. În acest context mai mult decât ingrijorător şi în ciuda rivalităţilor sportive, considerăm că noi, cei pentru care valori precum tradiţia şi istoria reprezintă noţiuni nenegociabile, trebuie să strângem rândurile şi să facem orice pentru a ne susţine în momente de criză. În speranţa de a-i ajuta în demersul  pe care doresc să-l facă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Asociaţia Şepcile Roşii 1919 donează suporterilor giuleşteni suma de 500 de lei. De asemenea, oricine doreşte să participe la această acţiune poate vira orice sumă de bani în contul Asociaţiei Şepcile Roşii 1919, RO65 BTRL 0670 1205 L334 04XX, deschis la Banca Transilvania, menţionând la detalii “Ajutor pentru clubul Rapid”. Toate aceste sume vor fi virate suporterilor rapidişti”, se arată în comunicatul de pe site-ul asociaţiei.

 Echipa Rapid Bucureşti nu a primit dreptul de a juca în Liga I, în urma deciziei şefului Sistemului Naţional de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, ca urmare a neîndeplinirii criteriului financiar care spune că cluburile sunt obligate să facă dovada faptului că au un buget care să le permită supravieţuirea în prima ligă fotbalistică a ţării.

 

 

Etichete
Comenteaza