Astăzi începe Sports Festival 2024. Ce propune prima zi

Astăzi începe Sports Festival 2024. Ce propune prima zi
| Foto: Sports Festival

Cel mai mare eveniment din România dedicat sportului a ajuns la cea de-a cincea ediție.

Capul de afiș din acest an e ținut de meciul demonstrativ de tenis în premieră mondială cu Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și Andrei Pavel. Până atunci, curioșii au o gamă largă de activități din care pot alege.

Sports Festival 2024 va aduce la Cluj-Napoca un adevărat spectacol al diversității sportive. 30 de zone de inițiere gratuite vor fi amenajate, oferind participanților de toate vârstele șansa de a descoperi cât de colorat, divers și distractiv e universului sportului - aikido, atletism, baschet, bocce, caiac, ciclism, cross training, functional training, dance, escaladă, fotbal, gimnastică ritmică, gimnastică aerobică, kyokushin, handbal, majorete, roundnet, rugby, șah, schi fond, tenis de câmp, volei, judo, patinaj pe role, fitness Worldclass, golf, tenis de masă, canicross, evaluare motrice și badminton.

Noutățile acestei ediții includ introducerea în zona de inițiere în sport a majoretelor, canicross-ului, a evaluărilor motrice și a patinajului pe role. Fiecare zonă de inițiere este concepută pentru a oferi o experiență autentică, cu traineri specializați.

Orarul zonelor de inițiere este: joi - 14:00 - 19:00, vineri - 11:00 - 18:00, sâmbătă și duminică - 10:00-19:00.

Sports Festival 2024 nu este doar despre mișcare fizică, ci și despre inspirație și poveștile de succes ale celor care au transformat sportul într-un stil de viață. Sports Talks va aduce în fața publicului personalități importante din lumea sportului care vor vorbi despre tema acestei ediții: motivația. Participanții vor putea descoperi povești fascinante de culise.

Programul zilei de joi:

  • 16:00 - 16:30 - Patrick Ciorcilă, co-fondator Sports Festival, directorul celui mai bun turneu WTA250 din lume, Transylvania Open
  • 16:45 - 17:15 - Răzvan Peristeri, psihoterapeut și președinte al Aikido Cluj Aikitenshin Dojo și al Federației Române de Aikido Modern
  • 17:30 - 18:00 - Sorin Babii, Fost trăgător de tir român, laureat cu aur la Seul (1988) și cu bronz Barcelona (1992). A reprezentat România la șase ediții ale Jocurilor Olimpice. În prezent este președintele Federației Române de Tir.
Comenteaza