Aşteaptă „dezgheţul": CFR caută prima victorie în 2013

Aşteaptă „dezgheţul
Cu un mare zero în dreptul victoriilor în acest an, elevii lui Paulo Sergio întâlnesc în această seară Pandurii Târgu-Jiu, formaţie implicată în lupa pentru cupele europene.

Şase meciuri au trecut deja din mini-returul Ligii I, iar CFR nu a cunoscut încă victoria. „Feroviarii" vor juca din nou pe „Dr. Constantin Rădulescu", la o săptămână după înfrângerea cu Dinamo Bucureşti (0-1), în încercarea de a obţine primul succes din acest an. Pandurii Târgu-Jiu, adversara „feroviarilor" din această seară vine cu foame de puncte, gorjenii fiind angrenaţi în lupta pentru un loc de cupă europeană, iar un pas greşit le-ar putea fi fatal. CFR - Pandurii e în această seară, de la ora 21:30, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

Seria de opt meciuri fără victorie în 2013 (şase în campionat şi două în Europa League) nu-l face pe antrenorul „feroviarilor", Paulo Sergio, să se gândească la demitere, în ciuda declaraţiilor lui Arpad Paszkany. „Cred că e cel mai slab şir de rezultate de când am preluat eu echipa", spunea finanţatorul în urmă cu o săptămână. Lusitanul de pe banca deţinătoarei titlului nu dezarmează, însă. Ieri, Sergio a declarat că nu ia în calcul varianta plecării din Gruia, deşi recunoaşte că în întreaga carieră de antrenor nu a avut o perioadă atât de proastă. „Nu am avut un şir atât de lung fără victorie în întreaga mea carieră de antrenor. Eu iau ceea ce se întâmplă doar ca un test. În fotbal ai întodeauna oportunitatea să demonstrezi în următorul meci că eşti bun. Sper ca noi să aratăm un fotbal bun în faţa Pandurilor. Nu mă interesează ce se vorbeşte în presă legat de schimbarea mea din funcţie, eu am o relaţie normală cu cei din conducere, contează doar ce vorbesc cu şefii mei", a spus Paulo Sergio ieri. Antrenorul lusitan ar putea începe jocul de azi în următoarea formulă de echipă: Felgueiras - Panin, Rada, Piccolo, Sepsi - Muniru, Obiorra - Deac, Hora, Camora - Weldon.

De cealaltă parte, Pandurii vin la Cluj fără Viorel Nicoară, fotbalistul împrumutat de la CFR Cluj neavând drept de joc împotriva fostei sale echipe, conform unei înţelegeri între cluburi. În schimb, antrenorul Cristi Pustai va putea conta pe serviciile lui Claudiu Voiculeţ, absent în partidele cu Rapid şi Petrolul din cauza unei accidentări. „S-au pierdut două meciuri, din păcate ne îndepărtăm de obiectiv. Rămâne de văzut ce facem, depinde de următoarele două jocuri. Nu este nimic pierdut, avem avantaj că jucăm acasă cu Dinamo, iar dacă vrem să ne atingem obiectivul, nu trebuie să pierdem la CFR şi să batem pe Dinamo. Ideal ar fi 6 puncte, dar şi dacă nu pierdem la CFR nu e rău, dar obligatoriu trebuie să câştigăm cu Dinamo", a spus Voiculeţ, citat de site-ul gorjnews.ro. Pandurii ar putea alinia următorul „11" în această seară: Mingote - Pleaşcă, Viera, Mamele, Cristea - Anton, Nistor - Grigoraş, Voiculeţ, Predescu- Lemnaru.

Partida dintre CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu se va juca în această seară, de la ora 21:30, urmând a fi transmisă în direct de Digisport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Comenteaza