Astra se teme de arbitraj înainte de partida cu CFR: "Suntem păţiţi cu ei!"

Astra se teme de arbitraj înainte de partida cu CFR:
Preşedintele Astrei Giurgiu, Dinu Gheorghe, trage un semnal de alarmă înaintea duelului cu CFR Cluj, de mâine şi cere un „arbitraj corect".

Oficialul giurgiuvenilor speră ca meciul să fie condus de un arbitru FIFA pentru ca partida să se desfăşoare în condiţii normale. „Suntem păţiţi cu CFR-ul în sezonul trecut, chiar şi nu vreau să mai trec prin aşa ceva. Vreau să fim arbitraţi corect", a fost mesajul lansat de Dinu Gheorghe.

Astra e pe locul 2 în Liga 1 şi vrea să stea aproape de liderul Steaua şi după etapa a 12-a. Sâmbătă, formaţia giurgiuveană vine la Cluj pentru partida cu CFR, din Gruia , iar şefii clubului se tem de arbitraj. „Sper să se fie un joc curat şi să fim arbitraţi corect. Noi suntem păţiţi cu CFR-ul! Aduceţi-vă aminte de egalul 3-3 de la Giurgiu, din sezonul trecut şi ce s-a întâmplat atunci. CFR-ul e o echipă bună, cu siguranţă ne va pune mari probleme pentru că au jucători de calitate, dar îmi doresc să nu fie probleme de arbitraj, în primul rând. Mergem la Cluj să câştigăm şi sper să şi reuşim asta. Ei sunt în revenire de formă, în ultimele două partide au crescut în joc şi au obţinut şi rezultate, dar cred că ne putem impune pe terenul lor. Joacă acasă, au şi un mic avantaj din acest punct de vedere, însă eu sunt ceva mai optimist şi cred că putem să câştigăm", a spus pentru ZIUA de CLUJ preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe.

Meciul la care face referire oficialul Astrei a avut loc în luna mai a anului trecut, la Giurgiu. Astra a început excelent partida şi a condus cu 2-0 după "dubla" lui Fatai din minutele 8 şi 10. Meciul a fost apoi stricat de centralul Adrian Cojocaru, care l-a eliminat eronat pe Ben Youssef, după un duel al giurgiuveanului cu Weldon. Arbitrul a acordat penalty pentru ardeleni şi i-a eliminat pe Daniel Isăilă şi Dinu Gheorghe, antrenorul şi preşedintele Astrei, pentru proteste. Gabi Mureşan a transformat lovitura şi a redus din diferenţă.

CFR a egalat prin Maah, în minutul 33, dar gazdele au trecut din nou în avantaj după golul lui Seto (39). În partea a doua, oaspeţii au mai punctat prin Maah (82), iar meciul s-a încheiat la egalitate, 3-3.Gazdele au acuzat în termeni duri maniera de arbitraj la vremea respectivă.

Partida dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu se joacă sâmbătă, de la 21:30 pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". Meciul va fi transmis în direct pe Digisport şi în format live-text pe ziuadecj.ro. Înaintea etapei a 12-a, Astra ocupă poziţia secundă în clasamentul Ligii 1, cu 22 de puncte, în timp ce echipa lui Petre Grigoraş e pe locul 8, cu 16 puncte şi un meci în plus.

 

 

Comenteaza