Atacantul dorit de CFR Cluj susține că nu a fost încă ofertat: "Nu am nimic concret, deocamdată"

Atacantul dorit de CFR Cluj susține că nu a fost încă ofertat: "Nu am nimic concret, deocamdată"
| Foto: facebook.com/osksepsi

Jucătorul celor de la Sepsi OSK, Pavol Safranko, se află în vizorul lui Dan Petrescu pentru sezonul următor.

Intrat în ultimele luni de contract, atacantul în vârstă de 29 de ani se află pe radarul CFR-ului și ar putea ajunge în Gruia. Safranko a dezvăluit că nu va mai continua la Sfântu Gheorghe și e deschis la negocieri.

Totuși, slovacul nu a fost contactat încă de CFR Cluj, dar l-a lăudat pe Dan Petrescu și așteaptă oferta din partea clubului din Gruia.

"Am deja câteva propuneri în evaluare, dar nu pot fi foarte concret în informații. Dar se poate întâmpla orice! Angajamentul se termină pe 30 iunie, iar în una-două săptămâni aș vrea să iau decizia finală.

Sunt deschis pe toate opțiunile. Petrescu a reușit patru la rând (n.r. - titluri de campion), dacă nu greșesc. Petrescu a fost și un jucător fantastic. Înțeleg unde bateți, dar nu am nimic concret, deocamdată", a spus atacantul pentru sportpesurse.ro.

Ajuns pentru prima dată în România în 2019, Pavol Safranko a jucat pentru Sepsi OSK în două perioade diferite și a marcat 30 de goluri în 133 de apariții în Superligă. De asemenea, atacantul a strâns 10 selecții la echipa națională a Slovaciei, între 2017 și 2020. 

Comenteaza