Atacantul-revelație din Superligă, ignorat de Dan Petrescu: "Nici măcar în amicale nu am primit șanse"

Atacantul-revelație din Superligă, ignorat de Dan Petrescu: "Nici măcar în amicale nu am primit șanse"
| Foto: facebook.com/hermannstadt.fc

După o primă parte a sezonului în care a impresionat, Daniel Paraschiv a vorbit despre experiența mai puțin reușită de la CFR Cluj.

Ajuns în Gruia din liga secundă, de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, atacantul în vârstă de 23 de ani nu a apucat să debuteze pentru echipa clujeană. A fost mai întâi împrumutat la FC Voluntari, iar mai apoi a fost transferat la actuala sa formație, Hermannstadt.

Daniel Paraschiv și-a amintit experiența la CFR Cluj și și-a exprimat dezamăgirea în privința modului în care a fost tratat și a faptului că nu a primit nicio șansă din partea campioanei.

"Nu știu de ce au renunțat, probabil au considerat ca nu pot ajuta echipa, astfel că m-au cedat la Voluntari și ulterior la Hermannstadt. Cel mai frustrant lucru pentru mine a fost că nici măcar în amicale nu am primit șansa să pot demonstra dacă sunt sau nu suficient de bun pentru CFR.

Nu am niciun mesaj de transmis nimănui. Dan Petrescu este un antrenor foarte bun și merită toată aprecierea pentru tot ce a realizat la CFR.

Practic, nu mi-a spus nimeni nimic. Am fost anunțat de Dani Coman că au ajuns la un acord pentru transferul meu definitiv și cam asta a fost. Nici nu am apucat `să ne strângem mâna` cum s-ar zice", a declarat atacantul pentru Prosport.

În actualul sezon, Daniel Paraschiv a marcat 8 goluri și a oferit o pasă decisivă în 17 apariții în Superligă. Mai mult, fotbalistul a debutat cu gol la echipa națională, în amicalul cu Republica Moldova.

Comenteaza