Atitudinea "feroviarilor", lăudată de staff-ul CFR-ului: "S-au sacrificat, au luptat și s-au apărat"

Atitudinea "feroviarilor", lăudată de staff-ul CFR-ului: "S-au sacrificat, au luptat și s-au apărat"
| Foto: facebook.com/cfr1907

În absența lui Dan Petrescu, însă suspendat, Laurențiu Rus a fost cel care a condus echipa de la marginea terenului în victoria contra Farului Constanța, scor 3-0.

Deși echipa merge bine în campionat chiar și fără antrenorul principal pe bancă, "feroviarii" au suferit o umilință la mijlocul săptămânii, când au fost eliminați de Pafos, în play-off-ul UEFA Europa League. Secundul formației din Gruia, Laurențiu Rus, recunoaște că eșecul din Cipru încă afectează echipa, dar a ținut să laude atitudinea jucătorilor la partida cu Farul.

"A fost un meci extrem de greu, pentru că venim după meciul pierdut din Conference League. Venim după câteva zile cu stres și cu multă agitație pentru noi. Țin să-i felicit pe băieți, nu a fost un meci ușor.

Ei s-au sacrificat, au luptat și s-au apărat. În toate aceste condiții, cred că am meritat victoria. Am făcut planul tactic înaintea meciului (n.r. cu Dan Petrescu), apoi am discutat și la pauză și am transmis mesajul dânsului în vestiar.

Cred că este o echipă care își dorește campionatul, au un lot foarte bun și sigur se vor lupta la titlu", a spus Laurențiu Rus, potrivit Digisport.

Comenteaza