Au invadat Gruia: 4000 de fani ai Universităţii au făcut spectacol pe stadionul rivalei

Au invadat Gruia: 4000 de fani ai Universităţii au făcut spectacol pe stadionul rivalei
Fanii lui „U" au fost din nou la înălţime. Deşi au fost supuşi unui control extrem de riguros, fiind chiar descălţaţi la intrarea pe stadion, suporterii şi-au păstrat cumpătul şi şi-au încurajat echipa de la un capăt la altul.

De cealaltă parte, suporterii CFR-ului au pregătit o coregrafie specială, afişând o pânză imensă cu silueta lui Cristian Panin „călcând" pe Cluj Arena, alături de trofeele câştigate în tricoul CFR-ului.

Atmosfera a fost extrem de tensionată încă dinaintea partidei de aseară. Fanii lui „U" au fost ţinuţi în faţa stadionului, pentru a fi controloaţi cu o extrem de mare atenţie. S-a ajuns într-o situaţie extremă, în care aproape 400 de fani au rămas afară şi nu au prins începutul meciului. Dacă pe stadion atmosfera a fost foarte frumoasă, la final spiritele au degenerat. Dintr-un exces de zel, jandarmii au făcut uz de gaze lacrimogene în zona 7 străzi, totul pornind de la schimburile verbale dintre un grup de fani „feroviari" şi un grup de suporteri ai Universităţii. „Au fost mai mulţi care au cerut intervenţia SMURD-ului, jandarmii au dat cu gaze lacrimogene fără motiv", a povestit un martor ocular.

 

Etichete
Comenteaza