Au patru victorii în ultimele cinci runde, dar nu se gândesc la titlu

Au patru victorii în ultimele cinci runde, dar nu se gândesc la titlu
Președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, nu crede că echipa sa este pregătită pentru acest obiectiv din cauza insolvenței.

"Deocamdată, nu ne gândim la titlu. Echipa este în insolvență și în momentul de față nu poate evolua în competițiile europene. Cu toate acestea, cred că în următorii doi ani ne vom putea bate din nou la campionat", a spus oficialul de la CFR Cluj în ProSport.

Vineri, "feroviarii" au învins cu 1-0 CSM Politehnica Iași, în runda cu numărul 12 din Liga 1. Elevii lui Miriuță au obținut patru victorii în ultimele cinci partide. Printre victime s-a aflat și liderul Steaua (26 puncte), 2-1 pe Arena Națională.

CFR ocupă locul 7, cu 17 puncte și un golaveraj de 22-9. "Vișiniii" au cel mai bun atac din campionat. Golgheterul echipei este atacantul Cristi Bud, cu 6 reușite. Pe locul secund se află Cristian Lopez (4 goluri), plecat între timp la RC Lens (Ligue 2, Franța). Al treilea marcator din Gruia este portughezul Filipe Nascimento (3 goluri). Jucătorul de 22 ani a înscris de 3 ori în ultimele trei runde.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, este convins că echipa lui Vasile Miriuță este adevăratul oponent al Stelei din acest campionat.

"Steaua are adversar la titlu: pe CFR Cluj. Aici o mai pot adăuga pe Dinamo, eventual și pe Craiova, dar nu sunt foarte sigur", a spus Dragomir la Digisport.

În următoarea etapă, trupa lui Miriuță va juca la Constanța cu Viitorul lui Hagi. Formația de pe malul mării ocupă locul 3, cu 20 puncte și un golaveraj de 14-11.

FC Viitorul - CFR Cluj se va disputa vineri, 21 octombrie 2016, de la ora 20:30. "Feroviarii" nu au mai pierdut din etapa a doua, 1-3 cu Botoșani. Echipa din Gruia a avut un handicap de 6 puncte la începutul campionatului.

Comenteaza