Foto Autocarul celor de la UTA, vandalizat la Cluj, înaintea partidei cu CFR

Autocarul celor de la UTA, vandalizat la Cluj, înaintea partidei cu CFR
| Foto: Facebook
Autocarul celor de la UTA, vandalizat la Cluj, înaintea partidei cu CFR Cluj
Autocarul celor de la UTA, vandalizat la Cluj, înaintea partidei cu CFR Cluj

Autocarul arădenilor de la UTA a fost vandalizat în parcare, înainte de meciul cu CFR Cluj.

Arădenii de la UTA au avut parte de o surpriză neplăcută, marți dimineață, înaintea meciului cu CFR Cluj. Jucătorii și-au găsit autocarul vandalizat în parcarea hotelului Sunny Hill, din Făget, pe caroseria autocarului fiind scrise cu spray mai multe mesaje jignitoare. 

A fost anunțată poliția și se fac cercetări pentru a se depista autorii acțiunii.

"În dimineața zilei de azi, 8 februarie a.c., în jurul orei 8.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că pe elementele de caroserie ale autocarului unui club sportiv din municipiul Arad, aflat parcat, au fost găsite însemne invective, de culoare gri.

Au fost demarate verificări cu privire la săvărşirea infracţiunii de distrugere, sub aspectul cărora sunt desfășurate cercetări şi investigaţii pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor responsabile de aceste acțiuni", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

„Educație zero / Se consideră oameni civilizați / Dacă în 2022 mai se întâmplă așa ceva, mai ales în "superlăudatul" Cluj mi se pare jenant...../ Cine mai face faze din astea in 2022?  Cât de frustrat sa fi? / Rușine Cluj! Îi credeam mai cu cap. Păcat”, au reacționat suporterii UTA pe Facebook.

Meciul dintre CFR Cluj și UTA Arad are loc astăzi de la ora 17:30.

 

sursa foto: Facebook/Adrian C.

Comenteaza