Autogolul lui Omrani și reușita unui puşti de 17 ani au urcat Farul deasupra CFR-ului în clasament

Autogolul lui Omrani și reușita unui puşti de 17 ani au urcat Farul deasupra CFR-ului în clasament
| Foto: captura YouTube - Fotbal Romania Superliga

Fostul "feroviar" Omrani a pus umărul la detronarea CFR-ului de pe poziţia de lider. Acesta a marcat în propria poartă, iar FCSB a pierdut dramatic pe teren propriu după o reuşită a unui puşti de 17 ani de la Farul Constanţa. 

A fost nebunie la partida de duminică seara disputată pe terenul FCSB-ului. Farul a câştigat cu 3-2, iar constănțenii au revenit pe primul loc în clasamentul Superligii. Toate golurile s-au marcat în repriza a doua.

FCSB a condus de două ori, dar finalul a fost dramatic. Autogolul lui Omrani, din minutul 90+5 și reușita lui Andrei Borza, un puşti de 17 ani, de peste câteva secunde, au întors rezultatul partidei.

După o centrare din lovitură liberă, a urmat o bâlbâială în fața porții, iar Omrani dorind să degajeze a trimis mingea în propria poartă, a transmis digisport.ro. În minutul următor Enes Sali a fost de Oaidă, dar mingea a sărit la Borza, care a şi înscris în poarta FCSB-ului cu un șut plasat, din colțul careului.

"Sunt foarte fericit că am marcat, mă simt extrem de bine la această echipă și mă bucur că am întors scorul. Nu am mai trăit, e prima oară când întoarcem scorul în ultimele minute. (...) Noi sperăm (n.red. - la titlu), luăm meci cu meci și sperăm să le câștigăm. Am trecut printr-o perioadă proastă pe care trebuia să o reglăm și am reglat-o în acest meci și sper să continuăm așa", a spus Borza, la final.

În acest sezon, tânărul fotbalist de 17 ani, Andrei Borza, legitimat la Farul Constanţa, a jucat în 19 meciuri oficiale, a marcat un gol și a dat o pasă decisivă.

Comenteaza