AVERTISMENT de la Eugen Neagoe pentru Dan Petrescu și CFR Cluj

AVERTISMENT de la Eugen Neagoe pentru Dan Petrescu și CFR Cluj
| Foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Eugen Neagoe, tehnicianul Universității Craiova, a transmis un avertisment pentru Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, la finalul cantonamentului din Antalya. 

Universitatea Craiova, cu Eugen Neagoe pe banca tehnică, a remizat în ultimul amical din această iarnă cu cei de la Partizan Belgrad, scor 1-1, în cantonamentul din Antalya, iar fostul antrenor al lui ”U” Cluj a prins curaj pentru a transmite un mesaj campioanei CFR Cluj. 

Neagoe a mărturisit că dorește să întrerupă șirul campionatelor câștigate de CFR Cluj, cinci la număr. Neagoe susține că pentru a-și îndeplini obiectivul ar putea veni jucători noi la Universitatea Craiova, a transmis digisport.ro

”La un moment dat se va întrerupe acest şir şi aş vrea ca noi să-l întrerupem. Ar fi ceva extraordinar ca Universitatea Craiova să câştige campionatul. Îmi doresc din suflet să reuşim acest lucru, dar suntem departe în acest moment.

Patronul a fost la meci, l-am salutat. Vom vedea ce o să fie în continuare. Dacă o să fie cazul, atunci vom mai aduce jucători”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului.

Amintim că Eugen Neagoe, antrenorul în vârstă de 55 de ani, și-a reziliat în această iarnă contractul cu Universitatea Cluj, echipă pe care a condus-o în doar 19 meciuri. Chiar înainte de Crăciun acesta a bătut palma cu CS U Craiova și a anunțat clubul clujean că își dorește rezilierea. Gestul său a fost criticat dur de inclusiv de primarul Emil Boc, care consideră că o astfel de abordare a fost lipsită de fair-play.

Comenteaza