Aviz pozitiv: firma de insolvenţă desemnată de Tribunal a confirmat planul de reorganizare al FC „U"

Aviz pozitiv: firma de insolvenţă desemnată de Tribunal a confirmat planul de reorganizare al FC „U
Tribunalul Comercial judecă miercuri planul de reorganizare al Universităţii Cluj, însă verdictul depinde şi de avizul dat de firma Solvendi IPURL, cerută de judecătorul sindic pentru a analiza actele depuse de oficialii „studenţilor". Horia Ţiril, administratorul judiciar al FC „U", a declarat pentru ziuadecj.ro că avizul firmei Solvendi a fost unul pozitiv.

La termenul de săptămâna trecută, instanţa a amânat sentinţa în privinţa planului de reorganizare al lui "U" şi a cerut încă o opinie din partea unei firme de insolvenţă, numind în acest sens pe Solvendi IPURL. „Le-am prezentat peste 1000 de pagini, ei au lucrat fără întrerupere pe această analiză. Conform expertizei firmei Solvendi, planul nostru de reorganizare este bun, este realizabil, am primit un aviz pozitiv. Mă bucur că, iată, documentele la care noi am lucrat foarte mult, planul pe care l-am realiozat într-un timp record, este avizat şi de o parte neutră. Am mari speranţe că vom primi confirmarea planului la Tribunalul Comercial, iar apoi vom depune actele pentru recursul de la Lausanne", a spus Ţiril.

Practic, Universitatea se află pe ultima sută în ceea ce priveşte recursul la Tribunalul Sportiv de la Lausanne. Cum există şanse ca pronunţarea în cazul planului de reorganizare să fie dată abia joi, adică a doua zi după înfăţişare, oficialii „studenţilor" trebuie să trimită în aceaşi zi actele către TAS, pentru recurs. „Trebuie să ne mişcăm foarte repede. Practic, noul administrator judiciar, doamna Marieta Anastasescu, are la dispoziţie mai puţin de o zi pentru a trimite toate actele, mai ales că e posibil ca sentinţa să vină joi. Eu sunt foarte încrezător în reuşita planului, dar şi a recursului de la Lausanne", a spus Ţiril.

 

 

Comenteaza