Azi e finala Cupei României! "Vom încerca să aducem un trofeu la Cluj, un trofeu pe care lumea îl așteaptă de atâta timp"

Azi e finala Cupei României!
Universitatea întâlneşte FCSB duminică seara, cu trofeul pe masă.

Mii de suporteri ai Universităţii au plecat duminică spre Bucureşti, cu tren, autocar sau maşini personale, pentru a asista la finala Cupei României. "U" joacă pe Naţional Arena cu FCSB, deja campioană şi câştigătoare a Cupei Ligii. Clujenii sunt retrogradaţi în Liga a II-a. Ei s-au calificat în finală după ce au trecut de concitadina CFR la lovituri de departajare.

"Suntem conștienți că ne va fi greu, întâlnim cea mai puternică echipă din România. Ne va fi greu și că îi vom întâlni aici, la București, pe stadionul lor. În principal, vom fi preocupați să blocăm jocul Stelei, apoi să-i putem surprinde.

Dar o finală e un meci în care poate să câștige și echipa care nu are prima șansa. Vom încerca să aducem un trofeu la Cluj, un trofeu pe care lumea îl așteaptă de atâta timp. Când joci o finală de Cupă, e o motivație specială. Nu se știe câți dintre jucători vor mai apuca să mai joace o astfel de finală. Mulți dintre ei își pot juca destinul în acest meci, pot impresiona", a spus antrenorul lui "U", Adrian Falub, la Dolce Sport.

Partida se va juca de la ora 21.00.

 

Etichete
Comenteaza