"Bă, Debeljuh nu s-a accidentat la sapă! Nu a căzut din tramvai pe Dealul Feleacului și și-a sucit genunchiul. S-a accidentat pe teren, pentru echipă!"

"Bă, Debeljuh nu s-a accidentat la sapă! Nu a căzut din tramvai pe Dealul Feleacului și și-a sucit genunchiul. S-a accidentat pe teren, pentru echipă!"
| Foto: https://as.ro/

Un fost atacant din Liga 1 a lansat un atac la adresa clubului CFR vorbind despre situația lui Debeljuh, care s-a accidentat pentru echipă, dar pe care oficialii de la clubul ardelean nu l-ar fi tratat onorabil după accidentare. 

Marţi 6 septembrie, după plecarea echipei în Kosovo, Cristi Balaj, președintele ardelenilor a vorbit despre datoriile clubului. În acest context a menţionat şi faptul că că s-au plătit 20.000 de euro pentru operația atacantului croat Gabriel Debeljuh care s-a accidentat în turul al doilea preliminar al Conference League, în minutul 55 din meciul cu Soligorsk. 

Robert Niță, un fost fotbalist care a bifat cele mai multe apariții din cariera sa la Rapid București, a vorbit despre situația lui Debeljuh și l-a atacat pe Cristi Balaj pentru declaraţiile sale.

„Numai în pielea lui Debeljuh să nu fii! Mi se pare incredibil! Am văzut că a ieșit domnul Balaj și ne-a spus că «suntem alături de Debeljuh, îi prelungim contractul». Apoi am citit în presă că au negociat contractul, i-au cerut să renunțe la bani și că îi vor plăti operația dacă semnează. Stai, mă, ce e asta? Poate să nu semneze, să aibă contract până vara viitoare, iar în iarnă să semneze cu altă echipă.

Bă, Debeljuh nu s-a accidentat la sapă! Nu a căzut din tramvai pe Dealul Feleacului și și-a sucit genunchiul. Debeljuh s-a accidentat pe teren, pentru echipă! Nu contează dacă vorbim despre cel mai important jucător din echipă, despre unul care joacă ocazional sau despre unul care nu joacă deloc.

Fotbaliștii de la CFR Cluj au asigurările la mișto, doar pentru a exista un paragraf la dosarul de licențiere? Toți se tratează la clinici din străinătate și plătesc ei.

Dacă vin apoi cu facturi și societatea de asigurări le decontează, înseamnă că trăim într-un fotbal sănătos. Dar la noi se fac asigurări la mișto, care costă 600 de lei pe an, de parcă ești pieton, nu sportiv de performanță.”, a afirmat Robert Niță, potrivit GSP.

Amintim că luni, 5 septembrie, conducerea clubului CFR Cluj a achitat o mare parte a restanțelor către jucători și staff, salariile pe perioada mai-iulie, dar și primele de victorie din sezonul trecut. Cristi Balaj, președintele „feroviarilor”, confirmă sumele uriașe plătite de Nelu Varga, principalul finanțator.

Comenteaza