Bachetbaliştii atacă final-four-ul Cupei României

Bachetbaliştii atacă final-four-ul Cupei României
Elevii lui Dorin Pintea vor juca mâine primul meci oficial din noul an, urmând să întâlnească în deplasare, pe BCM Piteşti, în manşa tur a „sferturilor" Cupei României. Partida se va juca de la ora 18.00, în timp ce returul e programat duminică, la Cluj.

După ce au încheiat anul pe locul patru în Liga Naţională, clujenii revin în lupta pentru cel de-al doilea obiectiv al sezonului, calificarea în final-four-ul Cupei României. Pentru a ajunge acolo, elevii lui Dorin Pintea vor trebui să treacă de BCM Piteşti, în dubla din sferturi programată mâine şi duminică. Argeşenii nu le trezec amintiri prea plăcute, după ce au câştigat, surprinzător de clar, întâlnirea directă din campionat, însă „studenţii" spun că de data aceasta lucrurile vor sta diferit. „Nu privesc cele două partide cu Piteştiul ca pe o revanşă, le văd ca pe două meciuri care trebuie câştigate pentru a ne califica în final-four. Este un obiectiv pentru noi şi trebuie să-l îndeplinim. Pregătim foarte bine meciul, nu contează faptul că au făcut schimbări sau că a plecat un jucător. Nu ne permitem să ne relaxăm, tratăm meciurile cu seriozitate. Sunt convins că echipa din Piteşti va face tot posibilul să câştige dubla cu noi. Anul trecut am avut un parcurs bun, ne-am oprit doar în finală, sperăm să repetăm măcar performanţa de anul trecut", a spus căpitanul Mihai Silvăşan.

Partida tur dintre BCM Piteşti şi „U" se va juca mâine, de la ora 18:00, în direct la Digisport, în timp ce returul e programat duminică, la Cluj.

Etichete
Comenteaza