Balaj, despre situația financiară a campioanei: "Domnul Varga a venit cu investiții masive"

Balaj, despre situația financiară a campioanei: "Domnul Varga a venit cu investiții masive"

Președintele formației din Gruia a dat asigurări că echipa nu va suferi din punct de vedere financiar în perioada următoare.

În ultimii ani, CFR Cluj a câștigat trofee, însă situația financiară a clubului s-a deteriorat în fiecare an, iar datoriile au crescut. Totuși, Cristi Balaj susține că patronul Nelu Varga a investit sume importante în echipă și nu se pune problema unei noi intrări în insolvență.

"Domnul Varga a venit cu investiții masive și suntem aproape de adevăr față de ce ne-am dorit. Salariile sunt la zi, anumite bonusuri. Au apărut cheltuieli neprevăzute, de exemplu accidentarea lui Debeljuh.

Urmează să fie plătită și o sumă de 20 de mii de euro pentru recuperare. Există încredere, jucătorii au înțeles că suntem alături de ei.

Tot ce s-a scris legat de insolvență s-a dovedit a nu fi real. Se poate întâmpla orice, poate apărea un război. S-au investit mai mulți bani decât premiile din Conference League.

Insolvența nu ar fi fost o posibilitate chiar și fără calificarea în Conference League. Finanțatorul ne-a asigurat că va susține echipa în continuare", a spus Balaj la Digisport.

Comenteaza