Balaj dă vina pe oboseală și alcool pentru injuriile scandate de campionii de la CFR Cluj

Balaj dă vina pe oboseală și alcool pentru injuriile scandate de campionii de la CFR Cluj

A venit şi reacția lui Cristi Balaj după scandările ardelenilor contra FCSB-ului. Acesta spune că a fost şi el în clubul unde au petrecut campionii, dar dă vina pe oboseală și consumul de alcool în ce priveşte cuvintele dure la adresa roș-albaștrilor. 

După ce au devenit matematic campionii Ligii 1, cei de la CFR Cluj s-au distrat de minune într-un club din oraș. Chiar dacă au încheiat sezonul pe primul loc, ardelenii nu au uitat de rivalitatea cu cei de la FCSB. Jucătorii ardelenilor au scandat cuvinte dure la adresa roș-albaștrilor, iar pe imaginile surprinse de camere apare și antrenorul echipei Dan Petrescu. Gabi Balint a fost unul dintre cei care au contestat vehement gestul tehnicianului.

Cristi Balaj, președintele campioanei, și-a cerut iertarea pentru gestul făcut de jucători, însă a mărturisit că nu l-a văzut pe Dan Petrescu scandând, chiar dacă s-a aflat și el alături de elevii săi. Balaj a pus gestul ardelenilor pe seama oboselii, a tensiunilor acumulate, dar și a consumului de alcool, care, din spusele președintelui de la CFR Cluj, nu a fost deloc puțin.

”Încep prin a caracteriza incidentul ca un eveniment regretabil. Am mai participat la evenimente cu echipa și nu am mai auzit asemenea scandări. Am fost acolo, au fost câțiva membri ai galeriei, persoane care folosesc asemenea scandări. Eu nu le agreez. Sunt crescut altfel și văd lucrurile diferit.

Starea de oboseală, entuziasmul, lucrurile și cuvintele care i-au deranjat spuse din tabara adversă au dus la asta. Oboseala și consumul de alcool, care a fost în cantități destul de însemnate, au dus la acest moment regretabil. Vreau să îmi cer scuze, nu mă caracterizează.

Nu mi-aș dori să mai aud astfel de scandări. Am fost unul dintre cei care au contestat cu vehemență când s-au adresat anumite cântece și scandări la adresa unui membru din familia lui Mihai Stoica. Versurile nu sunt foarte greu de reținut, dar nu l-am văzut pe Dan Petrescu să fi cântat. L-au prins în mijlocul evenimentelor. A avut neinspirația să nu plece de acolo, dar nu a fost el cel care a dat tonul”, a declarat Cristi Balaj la Fotbal Club, citat de digisport.ro

Comenteaza