Balauru nu s-a înţeles cu FC Vaslui şi vrea să revină la Universitatea

Balauru nu s-a înţeles  cu FC Vaslui şi vrea să revină la Universitatea
Dat ca şi transferat la FC Vaslui, portarul Dragoş Balauru nu a mai ajuns până la urmă la formaţia antrenată de Viorel Hizo din cauza unor neînţelegeri contractuale.

Portarul se va întoarce la FCM Târgu-Mureş, formaţia de care aparţine, dar spune că nu ar refuza o revenire la Universitatea Cluj, în ciuda situaţiei dramatice a clubului „Şepcilor roşii".

„Au fost anumite neînţelegeri contractuale, de aceea a căzut transferul la Vaslui. Nu e nici un fel de problemă, revin la Târgu-Mureş, încep pregătirea şi apoi voi vedea ce voi face. Sincer, n-aş spune „nu" unei reveniri la „U" chiar şi în condiţiile actuale. „U" e o echipă mare, indiferent de situaţia financiară, aici te simţi fotbalist. Plus că am aş avea ocazia să joc în Liga I. Voi vedea ce se va întâmpla, încă nu e nimic sigur", a spus Dragoş Balauru, pentru ZIUA de CLUJ.

Balauru a fost împrumutat în tur de la FCM Târgu-Mureş la Universitatea Cluj, evoluând în 16 meciuri pentru echipa „Şepcilor roşii". Portarul a purtat şi banderola de căpitan în două ocazii.

 

 

Etichete
Comenteaza