Bălgrădean s-a despărțit de CFR Cluj și e dezamăgit de modul în care a fost tratat: "Consider că nu meritam"

Bălgrădean s-a despărțit de CFR Cluj și e dezamăgit de modul în care a fost tratat: "Consider că nu meritam"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Portarul în vârstă de 36 de ani nu a mai jucat pentru vicecampioana din Superligă din octombrie 2022.

Un meci în Cupa României împotriva celor de la CSC Dumbrăvița a reprezentat ultima apariție a lui Cristi Bălgrădean pentru CFR Cluj. De atunci, portarul a făcut parte din lot, însă a rămas în urma tinerilor Răzvan Sava și Otto Hindrich.

După 4 ani petrecuți în Gruia, goalkeeper-ul s-a despărțit de echipa clujeană , dar a dezvăluit că a rămas dezamăgit de modul în care a fost tratat de clubul din Superligă.

"Eram prin februarie, martie, iar contractul meu expira în iunie. A doua zi după discuție am prelungit contractul cu CFR Cluj pe încă doi ani. Numai că după episodul ăla parcă am simțit că se aștepta ca la cea mai mică greșeală să fiu scos. Tot timpul parcă am jucat cu sabia deasupra capului. Și la prima greșeală m-au scos din poartă. Antrenor era Dan Petrescu.

Cred că după ce am semnat prelungirea contractului am mai jucat o lună și jumătate, apoi am fost scos din poartă. Consider că nu meritam. A fost golul ăla din Andorra, cu Inter Club d’Escaldes. Dar noi la general ne-am calificat cu 4-1. Nu mi-a spus nimeni nimic, dar așa am simțit eu că se aștepta greșeala mea ca să fiu scos din poartă.

Dar per total au fost patru ani frumoși. Am câștigat trofee, a fost un grup bun de jucători, s-au creat niște prieteni frumoase. În primii doi ani am jucat, ne-am calificat în grupele Europa League, anul următor în Conference League. Problemele au apărut după ce am prelungit contractul în 2022.

A fost acea decizie a clubului de se juca în poartă cu Under 21 și nu am mai avut nicio șansă. Nu pot să spun însă că Sava mi-a obstrucționat șansele. Asta a fost! Consider însă că am avut și eu un mic merit în ascensiunea lui Sava, pentru că și el și Otto Hindrich s-au antrenat bine", a spus Bălgrădean pentru Fanatik.

Portarul a strâns 66 de meciuri pentru CFR Cluj, echipă alături de care a cucerit două titluri în Superligă și o Supecupă a României.

Comenteaza