Baschetbalistele de la ”U” atacă prima poziție. ”Studentele” primesc vizita celor de la CSBT Alexandria

Baschetbalistele de la ”U” atacă prima poziție. ”Studentele” primesc vizita celor de la CSBT Alexandria
Formația lui Petricevic caută a șasea victorie din actuala ediție a Ligii Naționale de baschet feminin. Universitatea ocupă în acest moment locul secund, cu 11 puncte.

"U" Cluj va evolua astăzi, 31 octombrie 2016, împotriva jucătoarelor de la CSBT Alexandria, la Sala Sporturilor "Horia Demian", în runda cu numărul 7 a Ligii Naționale de baschet feminin.

"Studentele" au avut un parcurs senzațional în primele 5 meciuri din noul sezon. Echipa lui Dragan Petricevic a învins, pe rând, BC Mureș (79-45), ICIM Arad (75-71), Phoenix Galați (74-70), Olimpia Brașov (83-68) și Politehnica Iași (83-68). În ultima partidă, însă, clujencele au cedat cu 64-71 în fața formației Sepsi Sfântu-Gheorghe.

Cu o victorie în partida din această seară, Universitatea poate deveni lider. Baschetbalistele antrenate de Petricevic ocupă în acest moment locul secund, cu 11 puncte. Locul 1 este ocupat de CS Municipal Târgoviște, cu 12 puncte. CSBT Alexandria se află pe 8, cu 7 puncte. Viitoarea adversară a "studentelor" a câștigat un singur meci în ediția curentă a Ligii Naționale. În runda precedentă, Alexandria a pierdut cu 72-77 deplasarea de la Arad.

"U" Cluj - CSBT Alexandria se joacă astăzi, de la ora 18:30, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca. Universitatea este cea mai titrată formație din istoria campionatului intern, cu 14 titluri la activ. Ultimul trofeu a fost cucerit în 1993.

Comenteaza