Baschetbalistele de la "U" sunt pe val. Două victorii în primele două etape

Baschetbalistele de la
"U" are cele mai multe titluri din istoria competiţiei interne, 14 la număr. Ultimul trofeu a fost cucerit în 1993.

"U" Cluj a învins cu 75-71 Universitatea Goldiş ICIM Arad, în deplasare, în cea de-a doua rundă a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Este al doilea succes consecutiv înregistrat de "studentele" clujene. În prima etapă, fetele antrenate de Dragan Petricevic au obţinut o victorie categorică în faţa celor de la BC Mureş, scor 79-45, la Sala Sporturilor Horia Demian.

Primul sfert al întâlnirii de la Arad a fost câştigat de gazde, scor 24-20. Clujencele şi-au revenit, însă, terminând a doua repriză la un avans de trei puncte, 45-42. În sfertul trei, "U" Cluj şi-a menţinut avantajul, 65-61. Ultima parte a fost mai echilibrată, ambele echipe marcând câte 10 puncte.

Rezultatul final a fost 75-71 pentru formaţia lui Petricevic. Adrianne Ross a fost principala marcatoare a "studentelor" cu 20 de puncte, fiind urmată de către Gabriela Irimia (11), Taneisha Harrison (10) și Chelsea Davis (10). "U" Cluj ocupă locul secund, cu 4 puncte. Arădencele se clasează pe 7, cu doar 2 puncte.

"A fost un meci interesant, cu o echipă a Aradului întărită. Ne-am făcut singuri viaţa grea, dar am dovedit că suntem o echipă, un colectiv, mai ales în ultimul sfert. O fi a doua victorie consecutivă, dar pentru mine nu e decât începutul campionatului şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ", a declarat Petricevic, pentru site-ul oficial al clubului.

Vineri, 14 octombrie 2016, Universitatea Cluj va evolua acasă contra baschetbalistelor de la Phoenix Galaţi. Partida se dispută la Sala Horia Demian, începând cu ora 18:00. "U" are cele mai multe titluri din istoria competiţiei interne, 14 la număr. Ultimul trofeu a fost cucerit în 1993. Sezonul trecut, fetele antrenate de Petricevic au încheiat campionatul pe locul 7.

Comenteaza