Baschetbaliștii clujeni înfruntă BC Timișoara

Baschetbaliștii clujeni înfruntă BC Timișoara
Cele două formații se vor întâlni vineri, 9 decembrie, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor Horia Demian, în cadrul primei etape a returului din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

"Întâlnim o echipă incomodă, cu jucători care pot face diferența în orice moment al meciului. Evoluăm în fața propriilor suporteri și nu vom avea nici o scuză dacă nu reușim să câștigăm. Nu cred că problemele financiare ale Timișoarei se văd și la nivelul lotului.

Noi trebuie să fim, însă, profesioniști și să dăm tot ce avem mai bun la fiecare partidă și antrenament. Din păcate, Vlad Moldoveanu va mai lipsi o perioadă, dar o să revină Pustozvonov", a spus antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, înaintea confruntării cu bănățenii.

"Ne gândim numai la victorie. Depinde de noi dacă ne vom face meciul ușor sau greu. Dar dacă vom intra cu atitudinea corectă, cu siguranță vom obține un rezultat pozitiv", a spus Tudor Gheorghe.

Universitatea este pe primul loc în Liga Națională, cu 19 puncte, 9 victorii și o singură înfrângere. În ultimul joc, "studenții" s-au impus cu 84-65 pe terenul lui Dinamo. BC Timișoara se află pe 6, cu 15 puncte, 5 succese și tot atâtea eșecuri. Formația de pe Bega a stat în runda precedentă. În tur, baschetbaliștii clujeni au învins Timișoara cu 97-82.

U-BT Cluj - BC Timișoara se joacă vineri, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Partida va putea fi urmărită și la televizor pe Digisport.

Comenteaza